Vodič po stilih / krojih poročnih oblek

"MORSKA DEKLICA"
...oprime zgornji del telesa (torzo) in se nato razširi okoli kolen. Oblika "morske deklice" poudari vaše obline. Primeren je za postave v obliki peščene ure ali za vitkejše. Ni najboljša izbira za osebe, ki imajo postavo "jabolka", ker poudari sredino telesa in se ga oprijema. Nasvet: Nosite diskretno perilo in bodite še posebej pozorne na zadnji del.

DOLGO-KRATKA OBLEKA
Ta stil nudi raznolik izgled za vaš poročni dan! Kratek sprednji del pokaže vaše fantastične noge in čevlje, medtem ko zadnji del izraža formalno (večerno) eleganco. Če ste razpete med "seksi zapeljivko" in "elegantno damo" je ta stil odličen izbor. Zaradi veliko variacij med katerimi lahko izbirate (različni rezi, volani, nabori), lahko te modele nosijo osebe z različnimi postavami.

A-LINIJA
Ti kroji laskajo praktično vsaki postavi. Model zagotavlja prileganje okoli torza in se nato širi proti tlom. Kroj zaradi svojih značilnosti postavo optično podaljša in zoži. Glede na izjemno široko ponudbo oblek v tem stilu (različne aplikacije, vezeni poudarki, čipkasti vstavki, drapiranje, nabori, sami materiali), lahko zares poudarite najlepše na vaši postavi in odvrnete pozornost iz manj zaželjenih predelov.

"PRINCESKA"
To je stil z močno oprijetim zgornjim delom, ki vsaj spominja na korzet in polnim krilom. Podobno kot A-linija nudijo te obleke zaradi različnih uporabljenih materijalov, oblik izrezov in morebitnih rokavov, mnogo variacij na temo. Tudi ta stil lahko nosijo skoraj vse postave, najbolj pa bo prišel do izraza na vitkejših in tistih s postavo "hruške", saj poudari ozek pas in skrije širši spodnji del telesa. Nenazadnje, če ste nižje postave bi bila načeloma boljša izbira A-linija.